Δευτέρα 9 Μαΐου 2016

Η νύφη που ακύρωσε το γάμο και κάλεσε αγνώστους στη δεξίωση



'Εκανε το τραπέζι σε ανθρώπους σε οικονομική αδυναμία Λαμπερή μέσα στο λευκό νυφικό της φόρεμα, η Yiru Sun έμοιαζε η τέλεια νύφη καθώς φρόντιζε τους εξήντα καλεσμένους της.


Ωστόσο η πραγματικότητα ήταν κάπως διαφορετική από την εικόνα: η  Yiru δεν παντρεύτηκε και από τους 60 καλεσμένους της δεν γνώριζε κανέναν.


Η νεαρή γυναίκα, απόφοιτος του Princeton και αντιπρόεδρος ασφαλιστικής εταιρείας της Νέας Υόρκης, είχε ακυρώσει τον γάμο της δύο μήνες πριν, αρνούμενη να υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο.


Αντί όμως να ακυρώσει τη δεξίωση που είχε κανονίσει- και για την οποία είχε ήδη πληρώσει 8.000 δολάρια στο πολυτελές Harold Pratt House στο Upper East Side, η Yiru αποφάσισε να προσκαλέσει σε αυτή παιδιά και οι οικογένειες σε οικονομική αδυναμία.


Κι έτσι η ημέρα του γάμου της έγινε γεύμα πριν την Ημέρα της Μητέρας με τη Yiru να απευθύνεται στο Salvation Army και το Inwood House για να βρει προσκεκλημένους για την ημέρα εκείνη.


«Εκείνη τη στιγμή άρχισα να σκέφτομαι πως είναι σχέδιο του Θεού», δήλωσε η Yiru στη New York Post. «Δεν μπορώ να είμαι η πριγκίπισσα της ημέρας του γάμου μου αλλά μπορώ να προσφέρω μια παραμυθένια μέρα σε αυτά τα παιδιά».


Για τα παιδιά είχε οργανωθεί face painting ενώ προσφέρθηκαν και  μπαλόνια και γλυκά.


Όσα έγιναν βοήθησαν και τη Yuri, μητέρα μιας 6χρονης κόρης, να ξεχάσει πώς είχε ξεκινήσει για εκείνη η ημέρα αυτή και πώς είχε εξελιχθεί.








Δείτε Επίσης

                    Θεραπείες για τέλειο σώμα πριν το καλοκαίρι



loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Το nikolpress.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.