Τρίτη 14 Ιουνίου 2016

ΣΟΚ! Φίλησε το αγόρι της και... πέθανε

Ένα φιλί με το αγόρι της ήταν αυτό που στοίχισε τη ζωή στην 20χρονη τότε Myriam Ducre-Lemay.


Είχε φάει ένα σάντουιτς με φυστικοβούτυρο και δεν γνώριζε ότι ήταν αλλεργική στα φιστίκια. Η Myriam δυστυχώς δεν είχε μαζί της το φάρμακο που χρειαζόταν. Η μητέρα της αποφάσισε να δημοσιοποιήσει την τραγική ιστορία θανάτου της κόρης της το 2012 για να βοηθήσει άλλους ανθρώπους να αποφύγουν παρόμοια τραγωδία.


Οι δύο νέοι είχαν πάει νωρίτερα σε ένα πάρτι και για αυτό η Myriam δεν είχε μαζί της την απαραίτητη θεραπεία. Μετά το φιλί τους, άρχισε να έχει προβλήματα αναπνοής. Όταν τον ρώτησε αν είχε φάει φιστίκια και η απάντηση ήταν θετική του ζήτησε να καλέσει ασθενοφόρο.


Προσπάθησε να της παρέχει τις πρώτες βοήθειες μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο και όταν έφτασαν οι διασώστες έκαναν ό,τι καλύτερο μπορούσαν. Δυστυχώς δεν κατάφεραν να την επαναφέρουν στη ζωή. Υπέστη καρδιοαναπνευστική ανακοπή και πέθανε λίγη ώρα αργότερα.


Δείτε Επίσης

Ταξιδεύει σε όλον τον κόσμο συντροφιά με μία… κότα


loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Το nikolpress.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.