Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

Έτσι θα δείχνει το Ελληνικό μετά την ολοκλήρωση των έργων



Δείτε το βίντεο της εταιρίας Lamda Development στην οποία παραχωρήθηκε η έκταση του παλαιού αεροδρομίου και στο οποίο φαίνονται οι παρεμβάσεις της επένδυσης του Ελληνικού

 Ψηφίστηκε χθες με τη σύμφωνη γνώμη των έξι από τις οκτώ κοινοβουλευτικές ομάδες, η σύμβαση παραχώρησης του παλαιού αεροδρομίου και των γύρω περιοχών του Ελληνικού στην εταιρία Lamda Development, σε συνέχεια του Μνημονίου Συναντίληψης κυβέρνησης και εταιρίας τον περασμένο Ιούνιο και στα πλαίσια της Συμφωνίας με τους δανειστές.

Η Lamda Development έχει αναρτήσει στην επίσημη ιστοσελίδα της ένα βίντεο στο οποίο παρουσιάζονται συνοπτικά οι παρεμβάσεις και ο τρόπος αξιοποίησης της περιοχής.





Πηγή

Δείτε Επίσης

Το αυτοκίνητο-transformer που γίνεται ρομπότ (video)


loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Το nikolpress.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.