Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

Βρήκαν πτώμα με τα γεννητικά του όργανα μέσα σε κονσέρβα!


Αντιμέτωποι με ένα φρικτό θέαμα ήρθαν οι αρχές στο αεροδρόμιο της Μάλαγα όταν εντόπισαν το πτώμα ενός ημίγυμνου άντρα ο οποίος ήταν δεμένος στο παγκάκι, στα οπίσθιά του είχαν τοποθετηθεί φέτες ζαμπόν και τα γεννητικά του όργανα ήταν μέσα σε κονσέρβα! 


Πρόκειται για τον 51χρονο βρετανό Steven Allford, το άψυχο σώμα του οποίου εντοπίστηκε από έναν υπάλληλο σεκιούτιτι ο οποίος σήμανε συναγερμό. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή που έσπευσε στο σημείο, ο θάνατος του άτυχου άντρα προκλήθηκε από ασφυξία. 



Όπως προέκυψε από τη νεκροψία, ο άντρας κοιμόταν πολύ βαριά στο αεροδρόμιο και πνίγηκε από τον ίδιο του τον εμετό μετά από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ. Οι αστυνομικοί, προσπαθούν τώρα να ερευνήσουν το αν τα δεσμά του άντρα, το ζαμπόν και η κονσέρβα ήταν αποτέλεσμα κάποιας αρρωστημένης φάρσας ή έπαιξαν κάποιο ρόλο στο θάνατό του. 

Δείτε Επίσης

Οι μαζικότερες επιθέσεις από αγέλες λύκων σε ανθρώπινες κοινότητες


 


loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Το nikolpress.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.