Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

Το κατοικίδιο που χρυσοπλήρωσε ως σπάνιο ήταν απλά ξυρισμένο


700 δολάρια είχε δώσει για την γάτα Σφίγγα όταν κατάλαβε την απάτη

Θύμα μιας καλοστημένης απάτης έπεσε μία γυναίκα στην Αλμπέρτα των ΗΠΑ, όταν πλήρωσε 700 δολάρια για να αγοράσει μία αρκετά σπάνια ράτσα γάτας, τη λεγόμενη «Σφίγγα». Και δεν ήταν η μόνη καθώς αρκετοί πολίτες έπεσαν θύμα αυτής οργάνωσης.


Με μία πρώτη ματιά τα ζώα, μιας και ήταν ξυρισμένα, έμοιαζαν όντως με την σπάνια ράτσα, αλλά μετά από λίγο καιρό που οι τρίχες ξαναέβγαιναν στα σώματα τους οι ιδιοκτήτες πάθαιναν σοκ όταν συνειδητοποιούσαν πως είχαν αγοράσει κοινές γάτες σε τιμή… χρυσού.


Η Τζόαν Ντάικ, μία από τις γυναίκες που έπεσε θύμα των απατεώνων, διαπίστωσε εκτός των άλλων πως το ζώο που είχε αγοράσει είχε βασανιστεί, καθώς οι επιτήδειοι ξύριζαν τις γάτες είτε με ξυράφια είτε με αποτριχωτικές κρέμες από την βρεφική τους, έτσι ώστε να προσομοιάζουν με τη Σφίγγα.







Δείτε Επίσης

Τι πρέπει να προσέχουμε σε τζάκια και σόμπες


loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Το nikolpress.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.