Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016

Αποκαλυπτήρια για το πρώτο κινεζικό stealth (video)


Εντυπωσιακούς ελιγμούς στον ουρανό της πόλης Ζουχάι, στα νότια της Κίνας, έκαναν τα μαχητικά αεροσκάφη Chengdu J-20, τα πρώτα κινεζικά stealth, στο πλαίσιο των αποκαλυπτηρίων τους από την κινεζική αμυντική βιομηχανία.

Τα δύο μαχητικά αεροσκάφη J-20, προδιαγραφών εκπομπής μειωμένου ίχνους ραντάρ πραγματοποίησαν διέλευση 60 δευτερολέπτων,  κατά την τελετή έναρξης της αεροπορικής έκθεσης η οποία γίνεται με τη συμμετοχή κατασκευαστών της κινεζικής αμυντικής βιομηχανίας, αλλά και αγοραστών.

Η έκθεση αυτή, επιτρέπει στο Πεκίνο να παρουσιάσει τις φιλοδοξίες που έχει για την ανάπτυξη της αμυντικής βιομηχανίας του, αλλά και της πολιτικής αεροπορίας, καθώς αναμένεται ότι η κινεζική αεροπορική αγορά θα επεκταθεί περισσότερο από την αντίστοιχη αμερικανική, μέσα στην επόμενη δεκαετία.








Πηγή

Δείτε Επίσης

TA ΝΕΑ ΦΟΡΗΤΑ ΤΗΣ HP ΓΙΑ ΤΟ 2017


loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Το nikolpress.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.