Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016

Λύγισε μέχρι και ο Αγιος Βασίλης: Τι δώρο ζήτησε να του φέρει ένας 6χρονος στην Κρήτη


ΤΙ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ

Δύσκολη αποδείχτηκε η ημέρα που είχε ένας Αγιος Βασίλης στο Χριστουγεννιάτικο Κάστρο στην πλατεία Ελευθερίας, στο Ηράκλειο της Κρήτης.


 Ενα 6χρονο αγοράκι που ρωτήθηκε για το δώρο που επιθυμούσε να του προσφέρει ο Αγιος Βαίλης για τη γιορτή των Χριστουγέννων, του απάντησε λέγοντάς του πως εκέινο που ήθελε είναι να του φέρει πίσω τον αδελφό του που βρίσκεται στον ουρανό...


Οι γονείς του ανήλικου αγοριού πάγωσαν στο άκουσμα της ευχής του μικρού παιδιού μη καταφέρνοντας να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους. Την ίδια τύχη είχε και ο Αγιος Βασίλης.



«Ας του στείλουμε για αρχή πολλά χαιρετίσματα, Γιωργάκη», έσπευσε να συμβουλεύσει ο Αγιος τον 6χρονο προσπαθώντας να κάνει τον μικρό επισκέπτη του να αισθανθεί καλύτερα.

Δείτε Επίσης 

             Η «αόρατη» γέφυρα της Κίνας


loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Το nikolpress.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.