Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016

Σουφλέ με μπρόκολο και ντομάτα



Λαχταριστό σουφλέ φούρνου που θα λατρέψετε

Υλικά για 2-4 άτομα


1 μεγάλο πακέτο φρυγανιές

1 λίτρο γάλα

2 κουταλιές βούτυρο

10 φέτες τυρί γκούντα

6 φέτες ζαμπόν

1 ντομάτα κομμένη σε κύβους

½ μπρόκολο κομμένο σε κύβους

370 γραμμάρια τυρί γκούντα τριμμένο

4 αυγά

Εκτέλεση


Σε μια κατσαρόλα ζεματάτε το μπρόκολο για 5 λεπτά. Αφήνετε να κρυώσει.

Σε ένα μεσαίο ταψί βάζετε μια στρώση φρυγανιές βουτηγμένες στο γάλα.

Βουτυρώνουμε το ταψί και στρώνετε το τυρί και το ζαμπόν, την ντομάτα, το μπρόκολο ξανά φρυγανιές και τέλος το τριμμένο τυρί.

Χτυπάτε το γάλα με τα αυγά και περιχύνετε το σουφλέ.

Ψήνετε το σουφλέ για 45 λεπτά περίπου στους 200 βαθμούς με αέρα.

Δείτε Επίσης

Σπιτικό scrub με μπανάνα και μαύρη ζάχαρη για λεία και λαμπερή επιδερμίδα


loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Το nikolpress.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.