Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2016

George Michael: Πώς πέθανε ο διάσημος τραγουδιστής


Την τελευταία του πνοή άφησε ο κυπριακής καταγωγής τραγουδιστής Τζορτζ Μάικλ, στην κατοικία του στο Γκόρινγκ της Βρετανίας.



Όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπός του, ο Τζορτζ Μάικλ «πέθανε ήσυχα» στον ύπνο του. Η οικογένειά του ξέδωσε μία λιτή ανακοίνωση, στην οποία αναφέρεται: «Με μεγάλη μας λύπη επιβεβαιώνουμε ότι ο αγαπημένος μας γιος, αδελφός και φίλος έφυγε από τη ζωή στο σπίτι, κατά την περίοδο των Χριστουγέννων».


Σύμφωνα δε με τον μάνατζερ του τραγουδιστή, Μάικλ Λίπμαν, ο θάνατός του οφείλεται σε καρδιακή ανεπάρκεια.


Την Κυριακή (25/12/2016) στις 13:42, ένα ασθενοφόρο κλήθηκε στην κατοικία του στο Όξφορντσιρ. Η τοπική αστυνομία κατέφθασε λίγο πριν τις 14:00 το μεσημέρι των Χριστουγέννων και επιβεβαίωσε το θάνατο του. Οι τοπικές αρχές χαρακτηρίζουν το θάνατό του ως «ανεξήγητο, όμως όχι ύποπτο». Τα ακριβή αίτια του θανάτου του, θα διαπιστωθούν με τη διενέργεια νεκροψίας.

Δείτε Επίσης 

Τα Χριστουγεννιάτικα δώρα χαρίζουν χαμόγελα!


loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Το nikolpress.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.