Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017

Σκάφος αγνώστου ταυτότητας με στρατιώτες σε νησίδα στο σύμπλεγμα των Οινουσσών!


Οι εθνοφύλακες σε μια νησίδα στο σύμπλεγμα των Οινουσσών εντόπισαν σκάφος αγνώστου ταυτότητας που μετέφερε στρατιώτες καθώς φορούσαν κουκούλες και κινούταν με καταδρομικό τρόπο πλησιάζοντας τη νήσο Βάτο.



Σύμφωνα με το φιλικό ιστολόγιο pentapostagma.gr, το Πεντάγωνο αναφέρει πως πρόκειται για νέα τουρκική πρόκληση καθώς «Εκτέλεσαν ελιγμούς καταδρομικής επιχείρησης»!


Το φουσκωτό πλησίασε χωρίς να επιβιβάσει κανέναν, το περιστατικό θεωρήθηκε πολύ περίεργο και η στρατιωτική δύναμη του νησιού προχώρησε σε σχετική ενημέρωση.


Ταυτόχρονα, συνεχίζουν με αμείωτο ρυθμό τις προκλήσεις οι Τούρκοι στο Αιγαίο με τις παραβιάσεις από τουρκικά αεροπλάνα να φτάνουν τις 34 μέσα στο τελευταίο 24ωρο.


Το πρωί της Τρίτης 17 Ιανουαρίου, σχηματισμός δύο τουρκικών μαχητικών αεροσκαφών F-16 εισήλθε στις 11:04 στο FIR Αθηνών, νοτίως της Χίου, και πραγματοποίησε στις 11:30 υπερπτήση άνωθεν της νήσου Παναγιά, σε ύψος 25.000 πόδια. Ο ανωτέρω σχηματισμός εξήλθε του ελληνικού εναέριου χώρου ανατολικά της Χίου στις 11:31.


loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Το nikolpress.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.