Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017

Ανήλικος Αλβανός σχημάτισε τον αλβανικό αετό κάτω από ελληνική σημαία και θα απελαθεί



Το περιστατικό σημειώθηκε στο λιμάνι των Παξών 

Mετά τα περιστατικά με τους επτά Αλβανούς νεοσυλλέκτους οπλίτες του Στρατού στο Μεσολόγγι και το φαντάρο της ΕΛΔΥΚ που φωτογραφήθηκαν να σχηματίζουν με τα χέρια τους τον αλβανικό αετό, ένα νέο περιστατικό σημειώθηκε στους Παξούς.

   Σύμφωνα με το kerkyrasimera.gr, ένας 17χρονος Αλβανός συνελήφθη για προσβολή εθνικού συμβόλου, στο λιμάνι Γαΐου Παξών, αφού ανέβασε στο λογαριασμό του στα social media μία φωτογραφία όπου απεικονίζεται να σχηματίζει τον αλβανικό αετό κάτω από την ελληνική σημαία.

 Έπειτα από έρευνα, οι αρχές εντόπισαν τον ανήλικο Αλβανό και διαπίστωσαν πως δεν είχε μαζί του ταξιδιωτικά έγγραφα.   Ο 17χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κέρκυρας, ο οποίος διέταξε την απέλασή του.

Πηγή: Kerkyrasimera.gr 



loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Το nikolpress.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.