Κυριακή 27 Αυγούστου 2017

Το νησί των αρωμάτων στη Μαδαγασκάρη


Απόδραση στο «μεγάλο νησί» με τις μαγευτικές παραλίες

Τα μεθυστικά αρώματα από τις καλλιέργειες Υλάνγκ Υλάνγκ, πλουμέρια και βανίλια κατακλύζουν το νησί και οι εξωτικές παραλίες υπόσχονται στιγμές χαλάρωσης στα καταγάλανα νερά τους.


Το νησί των αρωμάτων, όπως είναι γνωστό το Nosy Be, βρίσκεται έξω από την βορειοδυτική ακτή της Μαδαγασκάρης και πρωτεύουσά του είναι το Ηelt Ville.


Κατοικείται από τη φιλόξενη φυλή Sakalava και περιτριγυρίζεται από πολλά νησάκια με παρθένα ομορφιά που σας καλούν να τα εξερευνήσετε.


Η πλούσια τροπική βλάστηση του νησιού με τους φοίνικες να φτάνουν ως τις αμμώδεις παραλίες και η σπάνια πανίδα που συναντάται στο Nosy Be τον καθιστούν ιδιαίτερο προορισμό για διακοπές.


Αξίζει να επισκεφθείτε το εθνικό πάρκο Riserve Naturelle Integrale de Lokobe και να κάνετε αναρρίχηση στο βουνό Passot.


Τα μαγευτικά χρώματα κατά τη δύση του ήλιου με τα τοπία να αλλάζουν χρώμα θα σας ανταμείψουν για την κουραστική διαδρομή.


Ανακαλύψτε τις ηφαιστειακές λίμνες και επισκεφθείτε τα αποστακτήρια για ρούμι που βρίσκονται στο νησί.


Για τους λάτρεις της φύσης το φυσικό καταφύγιο Λοκόμπε αποτελεί ένα μικρό παράδεισο ενώ κάθε Μάιο πραγματοποιείται τετραήμερο φεστιβάλ μουσικής.


Πληροφορίες - Φωτογραφίες

Nosy Be / Μαδαγασκάρη


Νόμισμα: Αριάρι Μαδαγασκάρης (1 ευρώ ισοδυναμεί με 3478 Αριάρι)


Απόσταση: Δεν υπάρχει απευθείας πτήση και η διάρκεια του ταξιδιού με πτήση ανταπόκρισης μέσω Μιλάνου είναι 16 ώρες και 10 λεπτά από την Αθήνα και 18 ώρες και 50 λεπτά από τη Θεσσαλονίκη μέσω Αθήνας και Μιλάνου.



NOSY BE ΜΑΔΑΓΑΣΚΑΡΗ

NOSY BE ΜΑΔΑΓΑΣΚΑΡΗ

NOSY BE ΜΑΔΑΓΑΣΚΑΡΗ

NOSY BE ΜΑΔΑΓΑΣΚΑΡΗ

NOSY BE ΜΑΔΑΓΑΣΚΑΡΗ

NOSY BE ΜΑΔΑΓΑΣΚΑΡΗ
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Το nikolpress.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.