Παρασκευή 4 Αυγούστου 2017

Δοκιμαστική πτήση αεροσκάφους Boieing 787, αφήνει πρωτότυπο σχέδιο στον αέρα


Οι διαδρομές των αεροπλάνων είναι συναρπαστικές, όταν τις παρακολουθείς από δορυφόρο.


Οι πιλότοι του αεροσκάφους Boeing 787-8 Dreamliner, πραγματοποίησαν πρόσφατα μια δοκιμαστική πτήση για να ελέγξουν τις μηχανές, χωρίς επιβάτες και κάποιον συγκεκριμένο προορισμό, σύμφωνα με το Mashable.


Το τζετ πέταξε συνολικά 9,905 μίλια, διασχίζοντας 22 πολιτείες, σε μια τροχιά που συμπτωματικά «σχεδίασε» στον ουρανό το περίγραμμα ενός Boieing 787.

Η ιστοσελίδα παρακολούθησης πτήσεων Flightradar24 ακολούθησε την πορεία του αεροπλάνου και την χαρτογράφησε, κατά τη διάρκεια όλου του ταξιδιού. Το Boeing απογειώθηκε την Τετάρτη από τη βάση του στο Seattle των Ηνωμένων Πολιτειών και προσγειώθηκε δεκαοκτώ ώρες αργότερα στον ίδιο αεροδιάδρομο.


Σύμφωνα με tweet του Flightradar24, η πτήση επρόκειτο να δοκιμάσει τη νέα Rolls-Royce Trent 1000 TEN μηχανή. Το αεροπλάνο έφτασε την ταχύτητα των 655 μιλίων και το ύψος ήταν στα 37,000 πόδια.


Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει ένα τέτοιο γεγονός. Αεροπλάνα έχουν σχεδιάσει περίεργα περιγράμματα κατά καιρούς, αρκεί να τα παρακολουθήσουμε.




πηγη
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Το nikolpress.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.