Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017

Stella Maxwell: Θα σε κάνει να χάσεις τον ύπνο σου

 Η Stella Maxwell είναι το πιο όμορφο κορίτσι της μόδας.

Μία μικρή «περιήγηση» στο Instagram της Stella Maxwell, του μοντέλου της Victoria’s Secret με την μεγάλη πορεία στο μόντελινγκ και τις αξεπέραστα προκλητικές φωτογραφίες, θα σε κάνει να... χάσεις τον ύπνο σου.




Ποια είναι, όμως, η ξανθιά καλλονή με τα εκφραστικά μπλε μάτια; Με ύψος 1.79, ξεκίνησε την ενασχόλησή της με τη μόδα σε ηλικία 19 ετών, όταν την ανακάλυψαν στο πανεπιστήμιο του Οντάγκο στην Νέα Ζηλανδία, όπου σπούδαζε.




Με θεϊκές αναλογίες και αλαβάστρινο πρόσωπο έπεσε αμέσως στα βαθιά συμμετέχοντας στις πασαρέλες των Alexander McQueen, Fendi, Balmain, Marc Jacobs. Το 2014 υπέγραψε συμβόλαιο με την Victoria’s Secret, βλέποντας τις μετοχές της να εκτοξεύονται και την καριέρα της να απογειώνεται. 




Όσον αφορά στην προσωπική της ζωή; Φήμες και δημοσιεύματα την ήθελαν να είναι ζευγάρι τόσο με την Μάιλι Σάιρους, όσο και με την Κρίστεν Στιούαρτ. Η ίδια, πάντως, σε κάθε συνέντευξή της δηλώνει: «Είναι δύσκολο για μένα να έχω σχέση γιατί είμαι συνεχώς στο δρόμο για ταξίδι». Πάντως πρόσφατα κυκλοφόρησαν εκ νέου φωτογραφίες της με την Κρίστεν Στιούαρτ. Ο βήχας και ο έρωτας δεν κρύβονται.








loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Το nikolpress.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.