Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2017

Συναγερμός στις Ένοπλες Δυνάμεις - Εκτός ορίων οι Τούρκοι

Συναγερμός έχει σημάνει στις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, καθώς... οι Τούρκοι τις τελευταίες ώρες ξεπέρασαν κάθε όριο προκλητικότητας.


Όπως έγινε γνωστό από το ΓΕΕΘΑ, τουρκικό ελικόπτερο AB-412 πέταξε πάνω από τα Ίμια για δεύτερη φορά σε ύψος 800 ποδιών στις 9:41 το πρωί της Παρασκευής (03/11/2017) και στη συνέχεια εξήλθε του FIR Αθηνών.


Θυμίζουμε ότι νωρίτερα, και συγκεκριμένα στις 07:59 το πρωί της Παρασκευής (03/11/2017), τουρκικό ελικόπτερο, ιδίου τύπου, πέταξε πάνω από τα Ίμια, σε ύψος 100 ποδιών και στη συνέχεια εξήλθε του FIR Αθηνών.


Οι προκλήσεις των Τούρκων είχαν ξεκινήσει ακόμα νωρίτερα σήμερα το πρωί, συγκεκριμένα στις επτά, όταν δύο τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη τύπου F-16, παρενόχλησαν ελληνικό ελικόπτερο Super Puma, το οποίο συμμετείχε στις έρευνες για τον εντοπισμό αγνοουμένων μετά από ναυάγιο ανοιχτά της νησίδας Καλολίμνου. 


loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Το nikolpress.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.