Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2017

Ο Βαλεντίνο Ρόσι «τάισε» με τη… σκόνη του το γρηγορότερο ρομπότ – αναβάτη (video)


Μπορεί η τεχνολογία να εξελίσσεται με την «ταχύτητα του φωτός», αντικαθιστώντας ακόμα ανθρώπους σε διάφορες εργασίες, ωστόσο ακόμα δεν έχει φτάσει στο επίπεδο να «προσπεράσει» τον… Βαλεντίνο Ρόσι.


Συγκεκριμένα, η Yamaha τα τελευταία χρόνια ασχολείται με ένα εξελιγμένο ρομπότ, το οποίο οδηγεί μοτοσυκλέτα καταγράφοντας μάλιστα εντυπωσιακούς χρόνους, προκειμένου να συλλέξει δεδομένα από κορυφαίους αναβάτες. Στο πλαίσιο αυτό, το εν λόγω ρομπότ κλήθηκε να τα «βάλει» με τον Βαλεντίνο Ρόσι, ώστε οι μηχανικοί της Yamaha να διαπιστώσουν τις όποιες αδυναμίες του πονήματός τους.


Ωστόσο, αν και βρίσκονται σε καλό δρόμο, το ρομπότ δεν κατάφερε να επιβληθεί των δεξιοτήτων του «VR46», καθώς έμεινε πίσω του σχεδόν 32 δευτερόλεπτα, δηλαδή αρκετό χρόνο για το επίπεδο του MotoGP.


Δείτε το σχετικό βίντεο:





πηγη
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Το nikolpress.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.