Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018

Ο Ντάισελμπλουμ αποκάλυψε τι είχε πει στον Βαρουφάκη το 2015


"Ουάου" ήταν η αντίδραση του τότε υπουργού

Τι είχε πει στον τότε υπουργό Οικονομικών Γιάννη Βαρουφάκη αποκάλυψε ο απερχόμενος επικεφαλής του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ, στην περίφημη συνέντευξη Τύπου του Ιανουαρίου του 2015. 


Στη συνέντευξή του στους Financial Times, ο Ντάισελμπλουμ θυμάται τη στιγμή που ο Γιάννης Βαρουφάκης είχε κλείσει τη διαδικασία με μία δήλωση για την τρόικα και αναφέρει πως του είπε «μόλις σκότωσες την τρόικα». «Αν θέλεις να συνεχίσεις να εργάζεσαι με τους εταίρους στην ευρωζώνη, θα πρέπει να δουλέψεις με την τρόικα και συνεπώς, το αντίο στην τρόικα είναι αντίο στο ευρώ, στην ελληνική τοποθέτηση» προσθέτει ο Ολλανδός πολιτικός. 


Η φράση αυτή, «μόλις σκότωσες την τρόικα», είχε επιβεβαιώσει πως ειπώθηκε και ο ίδιος ο Γιάννης Βαρουφάκης, στη συνέντευξή του στην εκπομπή «Ιστορίες».


loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Το nikolpress.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.