Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018

Αυτοί είναι οι Αλβανοί που βίαζαν επί 12 ώρες την κόρη μπροστά στη μητέρα της στο Περιστέρι


Στη δημοσιότητα έδωσε η Αστυνομία τα στοιχεία ταυτότητας και τις φωτογραφίες των δύο ληστών που βίαζαν την 45χρονη κόρη μπροστά στην ηλικωμένη μητέρα της στο Περιστέρι. 

Σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα της ληστείας και του βιασμού κατά συναυτουργία που σημειώθηκαν πέρυσι, ενώ μόλις αυτή την εβδομάδα συνελήφθη ο ένας εκ των δύο αδίστακτων δραστών.   Συγκεκριμένα πρόκειται για τους: 

Α. (επ) MECO ή SINA (ον) DONALD του RAIMOND ή IDAYET και της NAYETA ή INAJETE ή MIRANDA , γεννηθέντα την 26-7-1993 ή 12-12-1993 στην Αλβανία 



Β. (επ) KRASNIQI (ον) SOKOL ή LUAN του GJERGJI ή BRAHIM και της MIRELA ή HALIME , γεννηθέντα την 21-4-1994 ή 26-11-1990 στην Αλβανία 




«Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση χρονικής διάρκειας έξι μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην αποτροπή διάπραξης άλλων εγκληματικών ενεργειών από τους ανωτέρω, στην προστασία του κοινωνικού συνόλου από τις παραπάνω αξιόποινες πράξεις και στην αξίωση της πολιτείας για τον ποινικό κολασμό ομοειδών αδικημάτων που τυχόν αποκαλυφθούν επ' αφορμής της παρούσης. 

  Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-5319305, 210-5319306 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας» αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ..

 Πηγή




loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Το nikolpress.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.