Κυριακή 4 Μαρτίου 2018

ΟΣΚΑΡ 2018: Δείτε ζωντανά τη βραδιά της απονομής


Λίγες ώρες μόνο μας χωρίζουν από τη στιγμή που ο Τζίμι Κίμελ θα βρεθεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στη σκηνή του Dolby Theatre για να παρουσιάσει τη φετινή τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ. 

  Η μεγάλη βραδιά των 90ών βραβείων της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου θα ξεκινήσει απόψε, στις 3:30 τα ξημερώματα, ώρα Ελλάδας (και φέτος σε αποκλειστική ζωντανή μετάδοση για την Ελλάδα από τα κανάλια της COSMOTE TV).  

 Θα έχουν προηγηθεί φυσικά όλες οι εμφανίσεις των μεγαλύτερων σταρ του πλανήτη στο διασημότερο κόκκινο χαλί της χρονιάς.

    Για έκτη συνεχόμενη χρονιά, το LIFO.gr θα βρίσκεται στις οσκαρικές επάλξεις, καθ' όλη τη διάρκεια της βραδιάς, για να σας μεταδώσει λεπτό προς λεπτό όλο το κόκκινο χαλί, τις βραβεύσεις, τους ευχαριστήριους λόγους, τα ευτράπελα, τις εκπλήξεις, τις απογοητεύσεις και όσα αξίζει να σχολιαστούν στην πιο λαμπερή βραδιά του κόσμου του θεάματος. 

  Συντονιστείτε, λοιπόν, απόψε, μετά τις 23:00, στο live blogging του nikolpress.blogspot.gr για το καθιερωμένο ξενύχτι, εφοδιαστείτε με φαγητό και καλή παρέα και δείτε μαζί μας τα 90ά Όσκαρ.   

Πηγή



loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Το nikolpress.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.