Δευτέρα 5 Μαρτίου 2018

Αναβλήθηκε η δίκη – Στην τουρκική φυλακή οι δυο Έλληνες στρατιωτικοί

Η εκδίκαση της έφεσης κατά της προφυλάκισης θα γίνει μέχρι το τέλος της εβδομάδας

Μέχρι και το τέλος της εβδομάδας είναι πιθανόν να παραμείνουν οι δυο Έλληνες στρατιωτικοί στην τουρκική φυλακή της Ανδριανούπολης αφού αναβλήθηκε η εκδίκαση της έφεσης, κατά της απόφασης προφυλάκισης τους, που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα.


Οι συνήγοροι των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που είναι προφυλακισμένοι από την Παρασκευή στις τουρκικές φυλακές αφότου συνελήφθησαν στον Έβρο, εξερχόμενοι του δικαστηρίου δήλωσαν ότι δεν θα πραγματοποιηθεί σήμερα η εκδίκαση της έφεσης.



Η εκδίκαση και η απόφαση αναμένεται να γίνουν από αύριο και έως το τέλος της εβδομάδας.


Σύμφωνα με πληροφορίες δεν υπάρχει διαφοροποίηση ως προς το κατηγορητήριο εναντίον των δύο αξιωματικών και το οποίο συνίσταται στην παράνομη είσοδο σε στρατιωτική περιοχή.


Σημειώνεται πως από νωρίς το πρωί, στο χώρο του δικαστηρίου προσήλθαν οι γονείς των δύο συλληφθέντων οι οποίοι αρνήθηκαν να κάνουν οποιαδήποτε δήλωση, ενώ οι ίδιοι οι στρατιωτικοί δεν μεταφέρθηκαν στο δικαστήριο.


Κοτζιάς προς Τουρκία: Μην κάνετε μια καθημερινή διαδικασία πολιτικό πρόβλημα

Να σέβεται το Διεθνές Δίκαιο κάλεσε την Τουρκία ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς. «Η Τουρκία οφείλει να εφαρμόζει τα προβλεπόμενα από το Διεθνές Δίκαιο και να μην εξελίξει μια καθημερινή διαδικασία σε μεγάλο νομικό και πολιτικό πρόβλημα» είπε ο κ. Κοτζιάς σήμερα στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Το nikolpress.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.