Τρίτη 13 Μαρτίου 2018

Πού θέλουν να πάνε να ζήσουν οι πιο πλούσιοι άνθρωποι στον πλανήτη. Οι επιθυμίες τους σε ένα infographic

RAZIHUSIN VIA GETTY IMAGES

Μάλλον ξέρουν κάτι παραπάνω από εμάς...

Εάν ήσασταν πάρα πολύ πλούσιοι που θα θέλατε να ζήσετε; Μην βιαστείτε να απαντήσετε γιατί εδώ η επιλογή δεν έχει να κάνει μόνο με το ποια είναι η αγαπημένη σας πχ πόλη με καθαρά πολιτιστικά, περιβαλλοντικά κλπ κλπ κριτήρια αλλά ίσως να πρέπει να είναι πιο συνδυαστική και να πρέπει να σκεφτείτε που θα θέλατε αλλά και θα σας συνέφερε να ζείτε;


Το ερώτημα αυτό πάντως απαντήθηκε στο Wealth Report όταν στο πλαίσιο σχετικής έρευνας 500 τραπεζίτες και οικονομικοί σύμβουλοι κλήθηκαν να αποκαλύψουν που θα προτιμούσαν να ζουν οι 50.000 πελάτες που εκπροσωπούν και ανήκουν στην κατηγορία των αποκαλούμενων ultra rich (δηλαδή με πολύ υψηλή “καθαρή αξία”-επενδυτικά περιουσιακά στοιχεία 30εκατ δολαρίων και άνω εξαιρουμένων των προσωπικών περιουσιακών στοιχείων).


Οι απαντήσεις φυσικά ποικίλουν ανάλογα με το που ζει σήμερα κάθε ένας από αυτούς τους 50.000 ultra rich ενώ κάποιοι μπορεί ήδη να μένουν σε μια χώρα που ανήκει στις οκτώ βασικές περιοχές του πλανήτη όπως αυτές έχουν κατηγοριοποιηθεί από το Statista που σχεδίασε και το ακόλουθο Infographic.


Όπως μπορείτε να δείτε οι περισσότεροι, δηλαδή ένα 45% δείχνουν να προτιμούν τη Ρωσία και γενικότερα στην Κοινοπολιτεία Ανεξάρτητων Κρατών ενώ δεύτερη στις προτιμήσεις περιοχή αναδεικνύεται Λατινική Αμερική. Τις λιγότερες προτιμήσεις φαίνεται να συγκεντρώνει η Αυστραλασία.


πηγη  


loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Το nikolpress.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.