Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017

Σκότωσε τον αδελφό του με καραμπίνα και τραυμάτισε τη γυναίκα του


Οικογενειακή τραγωδία στα Τρίκαλα

Ένας συνταξιούχος αστυνομικός από το Μεγαλοχώρι Τρικάλων πυροβόλησε και σκότωσε με κυνηγητική καραμπίνα τον 69χρονο αδελφό του και τραυμάτισε τη γυναίκα του μέσα στο σπίτι της κατάκοιτης μητέρας τους, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του trikalaola.gr.


Το συμβάν έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής. Σύμφωνα με μαρτυρίες των γειτόνων, ακούστηκαν δύο πυροβολισμοί. Το θύμα ήταν συνταξιούχος λιμενικός. Διέμεναν και οι δύο στην Αθήνα αλλά έχουν γειτονικές κατοικίες στο Μεγαλοχώρι Τρικάλων.


Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες της τοπικής ιστοσελίδας, η σύζυγος του θύματος που πυροβολήθηκε είναι ελαφρά τραυματισμένη και έχει μεταφερθεί για τις πρώτες βοήθειες στο Νοσοκομείο Τρικάλων. Ο θύτης συνελήθη και οδηγήθηκε στην αστυνομική διεύθυνση Τρικάλων.


loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Το nikolpress.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.