Πέμπτη 24 Αυγούστου 2017

Οι προσφορές στα αεροπορικά εισιτήρια είναι εδώ (και δεν είναι απάτη)


Κωστής Χριστοδούλου

Η ιστοσελίδα του Διεθνούς Αεροδρομίου Αθηνών, aia.gr, εγκαινίασε την κατηγορία ticket offers που συγκεντρώνει όλες τις προσφορές αεροπορικών εισιτηρίων που έχουν προορισμό ή αφετηρία την Αθήνα

Μπορεί η δυσάρεστη είδηση της ημέρας να είναι ότι για άλλη μία φορά έχουμε διαγωνισμό απάτη με αεροπορικά εισιτήρια όμως υπάρχει και ευχάριστη είδηση και έχει να κάνει με μια νέα υπηρεσία που ξεκίνησε  από το aia.gr, τον διαδικτυακό τόπο του ΔΕΑ, Ελευθέριος Βενιζέλος.

Πρόκειται για την υπηρεσία Ticket Offers, που όπως προδίδει και το όνομα της συγκεντρώνει τις προσφορές για εισιτήρια σε μία σελίδα. Αφορά σε τιμές εισιτηρίων από τις αεροπορικές εταιρείες που πετούν προς / από την Αθήνα ή και χρησιμοποιούν την πόλη ως ενδιάμεσο σταθμό.

Το «Ticket Offers» αποτελεί επιπλέον, ακόμα ένα σημαντικό προωθητικό μάρκετινγκ εργαλείο του ΔΑΑ στη διάθεση των αεροπορικών εταιρειών που αναπτύσσουν το δίκτυό τους στην αγορά της Αθήνας. 


Η νέα υπηρεσία ξεκίνησε στις 4 Αυγούστου με προσφορές από τις Emirates, Swiss, Blue Air, Royal Jordanian, Ryanair κ.α. Καθημερινά εμπλουτίζεται με νέες προσφορές προσφέροντας στους χρήστες εύκολη και γρήγορη πλοήγηση καθόλο το 24ωρο. Σημειώνεται ότι οι τιμές των προσφορών αντιστοιχούν σε ταξίδια μετ’ επιστροφής και περιλαμβάνουν όλους τους σχετικούς φόρους.


loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Το nikolpress.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.