Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018

Η Τουρκία μπλοκάρει ξανά τη γεώτρηση με νέα Navtex για το οικόπεδο 3 της κυπριακής ΑΟΖ- Επικοινωνία Αναστασιάδη-Τσίπρα


ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΡΧΗΓΩΝ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Σε έκδοση νέας Navtex στην περιοχή που καλύπτει το οικόπεδο 3 στην κυπριακή ΑΟΖ προχώρησε σήμερα η Τουρκία ενώ στην Κύπρο ο πρόεδρος Αναστασιάδης συγκάλεσε για αύριο το Συμβούλιο Αρχηγών αντί των χωριστών συναντήσεων με τους αρχηγούς που είχαν ανακοινωθεί.


Οπως μεταδίδει το Sigma για το θέμα της νέας Navtex, που διαρκεί μέχρι τις 10 Μαρτίου, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ελληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για τον συντονισμό των επόμενων βημάτων.


Στο μεταξύ ευρεία σύσκεψη Υπουργών και Υπηρεσιακών παραγόντων θα πραγματοποιηθεί υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στις 19:30 απόψε στο Προεδρικό για το ίδιο θέμα ενώ το συμβούλιο αρχηγών, σύμφωνα με το αναθεωρημένο πρόγραμμα  θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη στις 9:30 πμ στο Προεδρικό Μέγαρο.





loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Το nikolpress.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.