Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

Σπιτικό scrub με μπανάνα και μαύρη ζάχαρη για λεία και λαμπερή επιδερμίδα


Δεν θα κουραστούμε να το λέμε. Το καλοκαίρι η επιδερμίδα μας χρειάζεται ενυδάτωση και συνεχή φροντίδα.

Εκτός από την κρέμα που χρησιμοποιείτε μετά το μπάνιο, φροντίστε μία φορά την εβδομάδα να αφιερώνετε λίγο χρόνο στον εαυτό σας για να κάνετε ένα αναζωογονητικό scrub, όπως αυτό που σας προτείνουμε σήμερα, και είναι με μπανάνα και μαύρη ζάχαρη.Το συγκεκριμένο scrub δεν περιέχει λάδι και βοηθάει το δέρμα να αποκτήσει λάμψη και σφριγηλότατα. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι μπορείτε να το φτιάξετε σε πραγματικό ελάχιστο χρόνο.

Θα χρειαστείτε:

• 1 κούπα μαύρη ζάχαρη

• 3 ώριμες μπανάνες

Σε ένα μπολ λιώνετε με το πιρούνι τις μπανάνες και προσθέτετε τη ζάχαρη. Πιέζετε μέχρι να «εξαφανιστούν» τα κομματάκια μπανάνας και το μείγμα να είναι ομοιογενές.

Μπορείτε να το φυλάξετε σε ένα γυάλινο βαζάκι, για μερικές μέρες (περίπου 5) στο ψυγείο. Ειδικά τώρα που έχει ζέστη είναι προτιμότερο να κάνετε πιο μικρές ποσότητες.


Δείτε Επίσης

ΑΥΤΟ είναι το πραγματικό όνομα της Ελένης Φουρέιρα που δεν είναι Μεξικάνα αλλά... (video)


loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Το nikolpress.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.