Σάββατο 3 Μαρτίου 2018

Πότε νιώσατε τελευταία φορά όμορφη;


Μια πρόσφατη έρευνα που έγινε στη Βρετανία από την εταιρεία Dove, έδειξε ότι το 20% των γυναικών δε μπορούν να θυμηθούν πότε ήταν η τελευταία φορά που κάποιος τις έκανε να νιώσουν όμορφες απλά με ένα κομπλιμέντο.


Από την άλλη, μια στις πέντε γυναίκες ένιωσαν άβολα στο άκουσμα κάποια επευφημίας, το 45% ένιωσαν καλά με τον εαυτό τους ενώ οι περισσότερες γυναίκες θέλουν να ακούνε κάτι καλό για εκείνες πρώτα από το σύντροφο τους, μετά από έναν άγνωστο, από φίλους και τέλος από τα παιδιά τους. Παρόλα αυτά, όμως, το 27% αυτών δεν πιστεύουν αυτά τα λόγια.


Οι ειδικοί όμως υποστηρίζουν ότι αντί να ντρεπόμαστε στο άκουσμα μιας επευφημίας για τον εαυτό μας, πρέπει να χαμογελάμε και να το λαμβάνουμε με αυτοπεποίθηση. Πιστεύοντας σε κάτι καλό για εμάς είναι βασικό βήμα για να αναπτύξουμε μια θετική σχέση με την ομορφιά!

Πηγή

loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Το nikolpress.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.